Winterzuchtschau in Arnsberg-Voßwinkel

Aanstaande zaterdag is het zover, de winterzuchtschau in Arnsberg-Voßwinkel. Gedurende deze dag zal Mo zijn definitieve exterieur beoordeling krijgen van drie duitse keurmeesters. Voor een definitieve beoordeling moet de hond 18 maanden zijn en dat is net het geval. Een andere optie was september geweest, maar dan is Mo weer afgevallen door al het trainen voor de VGP en de jacht. De afgelopen maanden hebben we erg ons best gedaan om Mo een beetje aan te laten komen omdat tijdens de vorige keuring de hond iets te mager bevonden werd. Mo is van 30.5 kilo naar 33.5 kilo gegaan en hij ziet er inderdaad beter uit. Het probleem is dat Mo alle energie uit zijn voer verbruikt en we hem “ongezonde” hoeveelheden pasta, leverworst etc. moeten geven om hem op gewicht te houden.