Naam grapjes

Best wel grappig als je in de gaten houd wat voor namen je hond allemaal heeft. Je hebt natuurlijk zijn stamboom naam “Morpheus vom Stockey” , je hebt zijn roepnaam “Mo” en dan “Godver” als ie weer eens niet luisteren wil šŸ™‚

Verder hebben we nog de term “Zigeuner” omdat dat de bijnaam was die de fokker hem had gegeven. “Moos” en “Woefmans” en dan nog een hele rits grappige varianten van commando's in combinatie met zijn roepnaam.

Ho-Mo (Niet zo ver vooruit lopen Mo)
Nee-Mo (Dat mag je niet doen Mo)
Mo-hair (Haar van Mo)
Mo-scapone (Scapo is wegwezen in het spaans)

Sinds een tijdje heeft Mo er weer een naam bij; Mo-nee (Monet). Het verhaal hier achter is dat hij met een hele vieze staart, al kwispelend, door het huis is gelopen en alle witte muren van een likje modder heeft voorzien. Mijn reactie was “Oh Mo neeee”. Sindsdien hebben we heb vernoemd naar de beroemde schilder Monet.