Tijd vliegt

Het voelt als gisteren dat ik de Nieuwjaarsgroet plaatste. Ondertussen zijn we al weer halverwege en eigenlijk drong het pas tot me door toen een vriendelijke bezoekster van deze website mij wees op het feit dat we ondertussen Pasen al hadden bereikt. De stilte heeft te maken met een grote verbouwing bij ons thuis omdat wij in mei ons eerste kindje hebben mogen begroeten.

Niet dat er verder niets gebeurd, in tegendeel. Mo heeft in februari, tijdens de winter zuchtshau van Club Langhaar, 3x sg (sehr gut) gehaald.

Morpheus vom Stockey 391/04 , braunschimmel, gew. 14.08.04, 64 cm, Auge dunkel, aus Gusti vom Stockey nach Solojäger`s Marder. F: Ewart Nijburg.

“Eleganter Rüde des Mittelschlages mit passenden Proportionen. Korrekt gestellte Vorderläufe, gerader, fester Rücken, korrekt angesetzte Rute, hinten etwas hackeneng.Sehr gutes Schimmelhaar in korrekter Länge, sehr schöne Fahne, etwas zu üppige Behaarung unterhalb der Sprunggelenke. Verhalten angenehm und freundlich. sg / sg / sg

En ja hoor, Mo had weer iets aparts. Mo is een van de eerste honden binnen Club Langhaar die van helle ogen als pup, naar middel bij 2 jaar en nu naar donkere ogen is gegaan.